top of page
logo insta en fb.jpg

Juwelier in de omgeving van Keerbergen

Eigen atelier

Persoonlijke trouwringen

Herwerken oude juwelen naar nieuwe

De mooiste sieraden en uurwerken koopt u bij juwelier De Laet in Bonheiden, uw ervaren juwelier in de omgeving van Keerbergen en Putte. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in herstellingen en het creëren van sieraden die geheel aangepast zijn aan uw smaak en wensen. Als we iets voor u kunnen betekenen, laat het ons dan zeker weten.

Bent u benieuwd naar onze juwelen? 

De Laet juweliers italo bottene
De Laet juweliers winkel

Juwelen en uurwerken bij deze juwelier in de omgeving van Keerbergen

Juwelier De Laet is in Keerbergen en Putte een grote naam. We bieden u juwelen aan van de beste merken zoals Hulchi Belluni, Jacques König en Diamanti Per Tutti. Ook de hoogwaardige uurwerken van het merk Seiko zijn een vast onderdeel van ons uitgebreide assortiment. We adviseren en informeren u graag over al onze producten en diensten en geven eerlijk advies over welk uurwerk of juweel het best bij u past.

Een eigen atelier

Juwelier De Laet, zeer bekend in onder andere Keerbergen en Putte, bestaat al generaties lang en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring combineren we met een grote schat aan kennis en daarmee weten we als geen ander uw herstellingen op correcte wijze uit te voeren. Wij werken in ons eigen atelier altijd heel zorgvuldig om het origineel zo veel mogelijk te benaderen. Ook voor het vergroten of verkleinen van ringen, kettingen en armbanden, voor het vervangen van sluitingen of voor het controleren van de stevigheid van uw juwelen kunt u bij onze juwelier in de omgeving van Putte en Keerbergen terecht.

Contact

Bedankt voor de inzending!

Breng uw juwelen bij ons binnen voor een professionele herstelling

Woont u in Putte of Keerbergen en bent u op zoek naar een juwelier die uw juwelen vakkundig kan herstellen? Dan moet u juwelier De Laet in Bonheiden zijn. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij koppelen snel naar u terug zodat u kunt langskomen.

Ook interessant: Juwelier Sint-Katelijne-Waver | Trouwringen Bonheiden

bottom of page