top of page
logo insta en fb.jpg

Juwelier in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver

Eigen atelier

Persoonlijke trouwringen

Herwerken oude juwelen naar nieuwe

Bent u op zoek naar een juwelier met verstand van zaken in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver? Dan moet u zeker bij juwelier De Laet in Bonheiden zijn. We bieden u de mooiste juwelen en de beste uurwerken aan. Kom gerust langs in onze winkel om het uitgebreide aanbod te bekijken en laat het ons weten als wij iets voor u kunnen betekenen.

Bent u benieuwd naar onze juwelen? 

De Laet juweliers italo bottene
De Laet juweliers winkel

Een ervaren juwelier in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver

Juwelier De Laet is een ervaren juwelier in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver. U koopt bij ons de mooiste Seiko uurwerken, maar ook juwelen van merken als Hulchi Belluni, Jacques König en Diamanti Per Tutti. Wij zijn al generaties lang werkzaam in de juwelierswereld en zijn dan ook een echte expert in het vak. Bovendien zijn wij niet alleen juwelier, maar ook een professionele goudsmid.

Uitgebreide dienstverlening

De mooiste juwelen en uurwerken koopt u bij De Laet, uw juwelier in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver. U kunt ook bij ons terecht voor allerlei soorten herstellingen. Heeft u een kapotte ketting of armband, een ring die niet meer goed zit of een uurwerk dat niet meer werkt? Wij zorgen ervoor dat uw juweel na de reparatie bijna niet meer van de oorspronkelijke staat te onderscheiden is. Het vergroten of verkleinen van ringen, kettingen en armbanden, het vervangen van sluitingen en het controleren van de stevigheid van het juweel behoren tot onze uitgebreide dienstverlening. We gebruiken graag onze kennis en ervaring tijdens het maken van uw persoonlijke juwelen in ons atelier.

Contact

Bedankt voor de inzending!

Kom gerust bij ons langs

Is uw juweel of uurwerk kapot en wilt u dit laten maken door een ervaren juwelier in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver? Breng dan gerust een bezoek aan onze winkel in Bonheiden! Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier op onze website in en wij voorzien u zo snel mogelijk van een deskundig antwoord.

Ook interessant: Hulchi Belluni juwelen | Juwelier Keerbergen

bottom of page