top of page
logo insta en fb.jpg
WhatsApp Image 2020-10-13 at 17.19.01.jp

Horloges in Bonheiden

Voor de mooiste horloges stapt u binnen bij Juwelier De Laet in Bonheiden. Wij zijn uw gespecialiseerde leverancier van horloges in Bonheiden, waar u bijvoorbeeld een herenhorloge van Seiko kunt kopen. We adviseren u graag in onze winkel in Bonheiden over deze Seiko-uurwerken, bijvoorbeeld wanneer u een exemplaar als geschenk wilt kopen. Wat voor type horloge van past bij u of bij de gelukkige ontvanger? Wij helpen u bij die keuze!

Prachtige horloges te koop in onze winkel

Een prachtig horloge van Seiko koopt u natuurlijk bij onze juwelier in Bonheiden. We bieden u altijd de nieuwste modellen aan en adviseren u graag over welk model het best bij uw pols past. Seiko is niet alleen een merk van horloges met een geweldige uitstraling, maar het staat ook voor de beste horlogetechnieken. Het is dus een uniek merk dat de uurwerken volledig in eigen huis maakt. We zijn er dan ook enorm trots op dat we uw leverancier van de Seiko-uurwerken mogen zijn.

Meer dan alleen een leverancier van uurwerken van Seiko

Wij bieden u niet alleen de mooiste horloges van de beste kwaliteit aan: ook voor herstellingen, het vergroten of verkleinen van ringen, kettingen en armbanden (van Hulchi Belluni of Davice), het vervangen van sluitingen en het controleren van de stevigheid van het juweel bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast vinden we het fantastisch om in samenspraak een gepersonaliseerd juweel voor u te ontwerpen en te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schitterende trouwring voor uw speciale dag.

 

Stel ons al uw vragen

Wilt u graag een Seiko-herenhorloge kopen? Of heeft u algemene vragen over onze diensten of over ons aanbod van uurwerken van Seiko? Vul dan het contactformulier op onze website in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Volgt u onze Facebookpagina al? Hier ziet u altijd de nieuwste toevoegingen aan ons aanbod van horloges. Zodra er een nieuw herenhorloge van Seiko verkrijgbaar is, bent u de eerste die hiermee rondloopt. Zo wordt u een echte trendsetter. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief of regelmatig een kijkje nemen op onze blog. U krijgt dan automatisch het laatste nieuws in uw inbox. U weet dan meteen wanneer u het nieuwste model Seiko-herenhorloge kunt kopen.

bottom of page