top of page
logo insta en fb.jpg

Een verlovingsring kopen in Bonheiden

Eigen atelier

Persoonlijke trouwringen

Herwerken oude juwelen naar nieuwe

Als u plannen heeft om uw partner ten huwelijk te vragen, dan kunt u een schitterende verlovingsring kopen bij De Laet in Bonheiden. We bieden u een ruim aanbod aan van de mooiste, kwaliteitsvolle juwelen aan waarmee u uw partner dolgelukkig maakt. Kom gerust langs om ons aanbod te bekijken en vraag advies aan onze specialisten.

Bent u benieuwd naar onze juwelen? 

De Laet juweliers italo bottene
De Laet juweliers winkel

Verras uw partner door een schitterende verlovingsring te kopen

Als u op één knie gaat voor uw partner, dan hoort hier natuurlijk een prachtige ring bij. Als u zeker wilt zijn van uw zaak, dan doet u er goed aan om een prachtige en schitterende verlovingsring te kopen bij onze juwelier in Bonheiden. We bieden u de beste merken aan, zoals Hulchi Belluni, Jacques König en Diamanti Per Tutti. U vindt bij ons zeker een ring waar uw partner dol op zal zijn.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Juwelier De Laet in Bonheiden is niet alleen het geschikte adres waar u een verlovingsring kunt kopen: ook kunt u voor allerlei soorten herstellingen bij ons terecht. Wilt u een ring, ketting of armband laten verkleinen of vergroten? Wij doen het graag voor u. Bovendien kunt u bij ons ook sluitingen laten vervangen of de stevigheid van een juweel laten controleren. Daarnaast zetten wij graag onze ruime kennis en ervaring in om voor u persoonlijke juwelen te maken.

Contact

Bedankt voor de inzending!

Koop hier uw schitterende verlovingsring

Bent u van plan om uw partner ten huwelijk te vragen en bent u nog op zoek naar een plaats waar u een verlovingsring kunt kopen? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan automatisch het laatste nieuws in uw inbox en weet dan meteen wanneer u bijvoorbeeld het nieuwste model Seiko-horloge kunt kopen. Heeft u algemene vragen over onze diensten of over ons aanbod? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag verder.

bottom of page