logo insta en fb.jpg

Trouwringen van onze juwelier in Bonheiden

Eigen atelier

Persoonlijke trouwringen

Herwerken oude juwelen naar nieuwe

Juwelier De Laet is uw adres voor speciale trouwringen in Bonheiden. Wij helpen u graag aan de mooiste ringen om het huwelijk met uw partner te bezegelen. We bieden u de mooiste ringen en juwelen aan van hoogwaardige merken als Hulchi Belluni, Jacques König en Diamanti Per Tutti. Ook voor speciale trouwringen bent u bij ons in Bonheiden aan het juiste adres. We wensen u de mooiste dag van uw leven toe, terwijl u een van de mooiste ringen om de vinger van uw partner schuift.

Bent u benieuwd naar onze juwelen? 

De Laet juweliers italo bottene
De Laet juweliers winkel

Kies speciale trouwringen uit in onze winkel in Bonheiden

We bieden u een ruim aanbod van prachtige en speciale ringen van diverse merken. Ook voor speciale trouwringen zit u bij ons in Bonheiden goed. We hebben meer dan vijftig jaar ervaring en bouwden al die jaren bijzonder veel kennis op die wij graag met u delen. Hierdoor kunnen we zelfs persoonlijke ringen voor u ontwerpen en maken in ons atelier. U krijgt dan een uniek sieraad dat u nergens anders zult aantreffen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten herstellingen. Denkt u hierbij aan het vergroten of verkleinen van ringen, kettingen en armbanden, maar ook aan het vervangen van sluitingen en het controleren van de stevigheid van juwelen. Bekijk ook gerust eens ons ruime aanbod van de mooiste Seiko horloges.

Bezegel uw trouwdag met een speciale ring

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u nog op zoek naar trouwringen? U vindt de mooiste en speciale trouwringen zeker in onze winkel in Bonheiden. U en uw partner zijn dan ook steeds welkom om ringen te passen. Heeft u vragen of opmerkingen voor onze juwelier? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij staan u zo snel mogelijk te woord en geven graag advies op maat.

Bekijk ook eens: Juwelier Bonheiden | Verlovingsring kopen Bonheiden