top of page
logo insta en fb.jpg

Trouwringen kopen in Bonheiden

Eigen atelier

Persoonlijke trouwringen

Herwerken oude juwelen naar nieuwe

Juwelier De Laet is hét adres voor speciale trouwringen in Bonheiden. Wij helpen u graag aan de mooiste ringen om het huwelijk met uw partner te bezegelen. We bieden u de mooiste ringen en juwelen aan van hoogwaardige merken. Ook voor speciale trouwringen bent u bij ons in Bonheiden aan het juiste adres. We wensen u de mooiste dag van uw leven toe, terwijl u een van de mooiste ringen om de vinger van uw partner schuift.

Bent u benieuwd naar onze juwelen? 

De Laet juweliers italo bottene
De Laet juweliers winkel

Kies speciale trouwringen om de liefde te bezegelen

We bieden u een ruim aanbod van prachtige en speciale ringen van diverse merken, zoals Hulchi Belluni, Jacques König en Diamanti Per Tutti. Vanaf de verlovingsring tot uw trouwring: u vindt het hier allemaal. Ook voor speciale trouwringen zit u bij ons goed. We hebben meer dan vijftig jaar aan ervaring en bouwden al die jaren bijzonder veel kennis op die wij graag met u delen. Hierdoor kunnen we zelfs persoonlijke ringen voor u ontwerpen en maken in ons atelier. U krijgt dan een uniek sieraad dat u nergens anders zult aantreffen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten herstellingen. Denk hierbij aan het vergroten of verkleinen van ringen, kettingen en armbanden, maar ook aan het vervangen van sluitingen en het controleren van de stevigheid van juwelen van onze juwelier.

Bezegel uw trouwdag met een speciale ring

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u nog op zoek naar trouwringen? U vindt de mooiste en meest speciale trouwringen zeker in onze winkel. U en uw partner zijn steeds welkom om ringen te passen. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij staan u zo snel mogelijk te woord en geven graag advies op maat.

bottom of page